MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Народний депутат України Сергій Олексіюк бореться із цензурою на Харківщині

15.04.2004    джерело: (“Волинь”, Рівне, 26 березня 2004 року №13)
Звернутися до Генеральної прокуратури України має намір народний депутат України, член політичної групи Української Народної Партії Сергій Олексіюк. Приводом для цього стала, за словами народного депутата, відмова випустити в ефір його депутатський звіт, згоду на запис якого, відповідно до Закону про статус народного депутата, було надано редактором радіомовлення Харківської обласної державної телерадіокомпанії Юрієм Вірченком.

Сергій Олексіюк повідомив, що журналісти Харківської обласної державної телерадіокомпанії зробили з ним запис у п’ятницю 19 березня, але в запланований час, в неділю о 15.40, запис у ефірі не прозвучав.

За словами Сергія Олексіюка, його помічник в Харківський області, голова Харківської обласної організації Української Народної Партії Василь Третецький уже звернувся за фактом порушення прав народного депутата до Харківської обласної прокуратури.

 Поділитися