MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Апеляційний суд Києва визнав недостовірними і такими, що ганьблять честь, гідність і ділову репутацію Юлії Тимошенко, відомості, поширені телеканалом “Студія “1+1” і Дмитром Корчинським в одному із випусків програми “Проте”

15.04.2004    джерело: (“Львівська газета”, 26 березня 2004 р.)
Як повідомила прес-служба партії “Батьківщина”, суд зобов’язав “1+1” надати ефірний час Юлії Тимошенко для висловлення власної точки зору в програмі “Проте”. Таким чином, суд відхилив апеляційну скаргу “1+1” на рішення Шевченківського районного суду Києва, яке задовольнило позов лідера БЮТ проти “1+1” і Дмитра Корчинського.

Ю. Тимошенко також звернулася до прокурора Печерського району Києва із заявою про порушення кримінальної справи проти генерального директора “Студії “1+1”, який “злісно ухиляється від виконання вже кількох судових рішень, що зобов’язують надати їй ефірний час”, – зазначила прес-служба “Батьківщини”.

 Поділитися