MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Відстояли редактора

26.05.2004    джерело: (“Галичина”, м. Івано-Франківськ, 10 січня 2004 р.)
Богдан Вівчар:
Остання сесія Яремчанської міськради окрім питань бюджету міста на цей рік та ряд інших бурхливо обговорювала пропозицію міського голови Миколи Палійчука «зняти з посади редактора регіонального часопису «Яремчанський вісник» журналіста Романа Флиса.
Його, до речі, рік тому сам він і запропонував на цю посаду, аргументуючи, що Р. Флис єдиний, хто зможе вивести видання із затяжної кризи. Надії новий редактор, начебто виправдав. Видання під його орудою стало цікавішим, проблемнішим, не обходило мовчанням і недоопрацювання міської влади.
Ці зміни помітила й більшість депутатів міськради. Але позиція часопису та його редактора тепер чомусь не сподобалась керівництву міськради. Однак більшість депутатів не погодилась із пропозицією голови, підтримавши редактора й газету.
 Поділитися