MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

«Вас «заказали», ми будемо вас «мочити». Наші «гамномети» скоро змішають вас з г...» (З великими вибаченнями ми наводимо цю цитату, аби читачі знали, як величають куплених журналістів і таких же депутатів їхні ж господарі)

26.05.2004    джерело: (“33-й канал”, м. Вінниця, №17, 21 квітня 2004 p.)
Хто це? А ви невдовзі побачите зі сторінок зрозуміло яких місцевих газет та почуєте з трибун. Кому поперек горла стала наша незалежна газета, що саме завдяки об’єктивному відтворенню дійсності має найвищий рейтинг на Вінниччині, якій, за опитуванням Центру Разумкова, найбільше довіряють вінничани серед усіх обласних та загальноукраїнських газет? Неважко здогадатись? Напевно, тим, кому не потрібен голос правди? А кому він не потрібен перед виборами? Чи є такі сили в нашій державі, яка на весь світ заявила про свій демократичний вибір? А ось якраз наш «33 канал» і стане лакмусом, де себе проявить ця сила, і тоді півмільйонна аудиторія читачів нашої газети та і всі вінничани вочевидь дізнаються — хто є хто.

Зрозуміло, що продажним журналістам, чиновникам та депутатам совісті вже не купиш, саме тому ми вирішили оголосити конкурс на кращого «г...номета». Давайте разом відслідковувати, хто ним стане, який депутат, «громадський» діяч, чиновник чи «заказний» журналіст. Має ж Вінниччина знати своїх «героїв». А хто, крім газети з найбільшим тиражем, донесе їх прізвища до народу... Ну, що, зробимо їм таку ласку? А чому б і ні? Ще й премію встановимо — ну, хоча б на миючі засоби. А тож уявляєте собі, як воно... в цьому самому... Вже намічаються перші претенденти. Наприклад, є газета, яка ні дня не залишає нас у спокої... Зрозуміло, чому. Старайтесь, колеги, старайтесь! А то — конкуренція зростає! Вашого полку — прибуває!

Ми залишаємось із тобою, наш відданий, чесний і порядний читачу. Низький уклін тобі за довіру. Ми сильні, правда ж? Хоча б тим, що наші серця б’ються в унісон! А ще тим, що разом прагнемо стати людьми — гідними та незалежними. Що тягнемось до правди. А приклад, як у цьому всьому бруді «не замаратись», нам показує прекрасна квітка — лотос. В болоті народжується, в ньому ж росте. А виростає чистою та білосніжною. Такими мають бути і наші з вами душі. А вороги — нехай не поспішають нас хоронити. Нам є ще так багато чого сказати...

А стосовно того, що «нас будуть мочити», то після відповідної заяви нашої редакції Комітет Верховної Ради з питань свободи слова та інформації, деякі всеукраїнські, світові правозахисні та журналістські організації тримають на контролі нездорову ситуацію, котра складається на Вінниччині зі свободою слова (Колектив газети)

 Поділитися