MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

"Центр кризової журналістики" звернувся до Леоніда Кучми з ініціативою заборонити трансляцію засідань Верховної Ради

15.06.2004    джерело: (“Антенна”, г. Черкассы, 20.05.2004)
Про це повідомляє вечірній випуск ТСН на каналі 1+1.

"Центр кризової журналістики" мотивує свою пропозицію тим, що деякі депутати, зокрема з "Нашої України", використовують трибуну Верховної Ради для образи честі і гідності своїх колег депутатів.

"Використовуючи своє право виступати на засіданнях Верховної Ради, що транслюються в прямому ефірі, окремі народні депутати поширюють інформацію, що принижує честь і гідність окремих осіб і організацій, що підриває суспільну мораль радіослухачів, телеглядачів", - говориться в листі ЦКЖ на адресу президента Кучми.

Директором і юристом громадської організації "Центр кризової журналістики" є екс-юрист ІМІ Марія Самбур. Співробітником цього центру також є і Валерій Воротнік.

Як відомо, у квітні Самбур і Воротнік також подали в суд на "Українську правду" за образу честі та гідності (Телеканал "1+1").

 Поділитися