MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Від кого полтавські убозівці ось так нас бережуть?

06.07.2004    джерело: maidan.org.ua
Анатолій Банний:

10 червня ц. р. десятки полтавців, які в обідню пору крокували до торгового будинку “ЦУМ”, були шоковані побаченим. Поряд з торговим будинком зупинились “Жигулі”. З авто вийшов молодий чоловік – полтавець Олег Перепелиця. Не встиг він звернутись до своїх дітей – чотирьох і п’яти років хлопчиків, як на його налетіли двоє невідомих і почали завдавати ударів по ниркам і голові.

Діти перелякались і почали плакати. А нападники продовжували атаку, намагаючись відірвати від дверей автомобіля руки своєї жертви. Хлопчики, захищаючи свого батька, почали кусати невідомих здоровенних дядьків за руки. Випадкові свідки, в більшості жінки, закликали “качків” припинити протиправні дії. Коли ж присутні довідались, що це так діють убозівці – обурення людей не мало меж.

- Ніколи не бачила, - зазначила полтавка Віра Іванівна, - щоб серед білого дня лупцювали людей. Повірте, картина не з привабливих, коли двоє, спортивної статури розбещених молодиків, у присутності малолітніх дітей знущаються над їх батьком.

Перше, що спало на думку – фінансові “розборки”. Але коли нападники представились, що вони убозівці, то ми лише здогадувались, що можуть творити наші “захиснички” серед ночі, або в своїх кабінетах, якщо серед білого дня таке витворяють. Навіть забрали мобільний телефон. А це ж грабунок!

Від кого полтавські убозівці ось так нас бережуть?

 Поділитися