MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Примусова передплата

06.07.2004    джерело: («33-й канал», м. Вінниця, №25, 16 червня 2004 р.)

Р. Присяжнюк:

«Доброго дня, шановна редакціє газети!

Читаємо Вашу газету регулярно. Не так давно на сторінках «33-го каналу» друкувалась стаття про те, що місцеве районне керівництво змушує підлеглих виписувати обласні комунальні газети і районну. В Липовецькому районі це продовжується кілька років. Керівництво району видало наказ виписати самі такі, всім відомі «способом нав’язування» газети медикам, працівникам культури. Це рішення не обговорюється, коли хочеш працювати, незважаючи на те, що у цих категорій працівників найнижчі зарплати.

Чому ми повинні витягувати газети, які не користуються попитом у населення? І доки в Липовецькому районі буде процвітати «примусовщина»?

І чому керівництво району так вболіває за ці обласні газети? А редколегіям «примусових газет» хочеться побажати, щоб вони писали так, щоб їх хотіли читати і виписувати, а не робили це «з-під палки».

 Поділитися