MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

11 травня суддя Шевченківського суду Києва Наталя Бужак задовольнила позов інтернет-видання “Обком” до Державної податкової адміністрації

06.07.2004    джерело: (“Львівська газета”, 13 травня 2004 р.)
Позов подали 2 березня 2002 року, через кілька днів після “нальоту” податкової поліції на редакцію та поширення прес-службою ДПАУ неправдивого прес-релізу з метою виправдати дії податківців.

Нагадаємо, що 19 лютого 2002 року в редакцію “Обкому” увірвалися озброєні люди в масках, провели обшук і затримали трьох працівників редакції, які п’ять годин провели в одному з відділів податкової міліції.

Вилучені під час обшуку редакційні документи, комп’ютери, гроші й особисті речі, за словами головного редактора, журналістам досі не повернули. Хоча під час судових слухань податківці, зазначив пан Миронов, не змогли довести ні єдиного пункту обвинувачень у порушенні звітності, приховуванні доходів, незаконної конвертації валюти або розповсюдженні порнографії (Proua.com).

 Поділитися