MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Залізничники знову скаржаться, що їх силою заганяють у партію Кірпи

27.07.2004   
Лідери організацій Вільних профспілок Південної залізниці на прес-конференції розповіли, що тих, хто відмовляється вступати до партії “Відродження”, погрожують звільнити з роботи або позбавити путівок на оздоровлення.

Керівництво “Укрзалізниці” примушує працівників галузі вступати у партію “Відродження”, яку очолює міністр транспорту Георгій Кірпа. У вівторок про факти тиску на залізничників із боку адміністрації заявили лідери організацій Вільних профспілок Південної залізниці Сергій Лашко та локомотивного депо “Кременчук” Сергій Москалець. На прес-конференції для міських журналістів вони розповіли, що тих, хто відмовляється вступати до партії “Відродження”, погрожують звільнити з роботи або позбавити путівок на оздоровлення. Учасники прес-конференції також повідомили, що звернулися із заявою про порушення законодавства до транспортної прокуратури. Раніше інформація про тиск щодо примусового вступу в партію “Відродження” надходила з Харківської області. Партія “Відродження” створена Георгієм Кірпою менше місяця тому.

13.07.2004
www.pravda.com.ua

 Поділитися