MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Радник глави Адміністрації президента Михайло Погребинський заперечує звинувачення, що він причетний до створення темників — механізму політичної цензури в українських ЗМІ

21.09.2004    джерело: (“Поступ”, м. Львів, 20 липня 2004 р.)
"Я видаю інтерпретації подій. Я не є фахівцем з медіависвітлення, мої рекомендації не можуть бути професійними", — сказав Погребинський на прес-конференції з російським політтехнологом Глібом Павловським. "Я у своїх консультаціях Адміністрації Президента обмежуюся інтерпретацією подій", — додав він.

Пан Михайло також повідомив, що велику кількість рекомендацій подає на сайті свого центру. І зазначив, що розцінює звинувачення щодо його причетності до темників як боротьбу з ним з боку опонентів. "Розмови, що я керую цим процесом, вважаю боротьбою штабів. "Українська правда", наскільки я знаю, працює для опозиції. Треба дискредитувати людей", — повідомив Погребинський.

Цікаво, що "Українська правда" неодноразово публікувала перехоплені темники — циркуляри висвітлення в ЗМІ, підконтрольних Медведчуку, політичних подій. У серії публікацій "УП" також довела, що до створення темників причетний очолюваний Погребинським Центр ефективної політики.

 Поділитися