MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Єдине опозиційне видання Донеччини, тижневу газету "Острів" знову відмовилася друкувати в області. Цього разу відмова надійшла від Павлоградської міської друкарні, що на Дніпропетровщині

21.09.2004   

Як заявила в. о. голови друкарні Олександра Колбаса, друкарня відмовилася друкувати новий номер "Острова" під тим приводом, що в неї "немає, і не буде "технічної можливості" друкувати газету". Про це вона сказала в телефонній розмові з редактором тижневика Євгеном Талишевим.

Варто зазначити, що попередній - 28-й — номер опозиційної газети віддрукували саме в Павлоградській міській друкарні.

Головне питання, яке з’являється у політичних оглядачів у зв’язку із цією відмовою, — чи після цього випадку з’явиться хоч одне підприємство, яке наважиться взяти замовлення на випуск нового номера опозиційного тижневика.

(“Поступ”, м. Львів, 22 липня 2004 р.)

***

Донецьку опозиційну газету "Острів" змушені друкувати в підпіллі через відмову Красноградської міської друкарні в Харківській області. Cлобожанщина стала четвертим реґіоном, що відмовився друкувати "Острів".

 (“Поступ”, м. Львів, 23 липня 2004 р.)

 Поділитися