MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

В Харкові спіймали провокаторів зі штабу Януковича “на гарячому”

02.10.2004   
Наш інформ.
Активісти регіонального штабу Віктора Ющенка спіймали людей Януковича, коли ті розклеювали листівки націонал-фашистського змісту, які дискредитують Віктора Ющенка.

18 вересня близько 20.00 на вул. Університетській міста Харкова активісти регіонального штабу Віктора Ющенка виявили розклеєні листівки націонал-фашистського змісту, які дискредитують Віктора Ющенка та спіймали на гарячому “виконавців” провокації. Вихідні дані про тираж та адресу друкарні на листівках були відсутні. Разом з нарядом міліції, який чергував неподалік, їм вдалося одразу схопити “розклеювачів”, у яких не виявилось документів. Вони пояснили міліціонерам, що розклеїти листівки сумнівного змісту їх попросили незнайомі люди, запропонувавши за це 20 гривень. Проте, доки правоохоронці з’ясовували всі обставини, до одного з представників штабу Ющенка підійшов молодик. Думаючи, що перед ним міліціонер, він показав активісту службове посвідчення штабу Віктора Януковича з реєстраційним номером 505. Його теж було затримано. “№505” змушений був показати правоохоронцям в якості документа, що засвідчує особу, дозвіл на носіння вогнепальної зброї та підтвердив, що “розклеювачі” – його люди.

 Поділитися