MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Жителів Гадяча змушують продавати голоси Януковичу

04.11.2004    джерело: www.maidan.org.ua

Влада доходить до крайньої межі цинізму (якщо така межа для неї існує). В м.Гадяч, Полтавської області, як мабуть і по всій Україні влада всіма доступними їй методами здійснює тиск на виборців.

Так, в день приїзду агітаційного поїзда за кандидата в Президенти В.Ющенка в навчальних закладах було попереджено студентів і викладачів про суворий контроль за відвідуванням занять в цей день. В той час, як в день приїзду агітаційного поїзда за кандидата в Президенти В.Януковича з усіх групових занять було зібрано студентів та в примусовому порядку їх вивели на площу, де проходив мітинг.

Дещо зовсім не схоже на агітацію відбувалося в місцевому поштовому відділенні. Всім працівникам запропонували написати заяви про намір голосувати “за Януковича” в обмін на 150 гривень. “Кмітливі працівники пошти понаписували такі заяви не тільки “за себе” , а й за членів своїх сімей. (До речі, обіцяні гроші їм дійсно виплатили. Ось вам і підвищення рейтингу Януковича.

Працівникам пожежної охорони (СДПЧ №23) м.Гадяча було наказано проводити (до речі, в робочий час) збір аналогічних заяв з громадян. Але тут все відбувалося “на добровільних засадах”. Уявіть собі, як буде реагувати на прохання написати таку заяву підприємець, до якого завітала людині в формі.

2004.

 Поділитися