MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Харківське обласне державне ТБ проти дій Кушнарьова

22.12.2004   

Поки що єдиним реальним кроком по втіленню рішень Харківського ГКЧП на чолі з Кушнарьовим стало звільнення голови Харківської державної обласної телерадіокомпанії Вячеслава Новикова. На його місце Євген Кушнарьов призначив власного прес-секретаря.

Сьогодні на його захист став весь колектив телерадіокомпанії. Відповідно до діючого законодавства, звільняти керівників державних телерадіокомпаній має право тільки голова відповідного Держкомітету.

Цікаво, що Харківська облтелерадіокомпанія, яка десятиріччями була вірним рупором влади та не дозволяла собі найменших проявів вільнодумства, ще до першого туру виборів прорвала інформаційну блокаду та почала показувати об’єктивні новини, що очевидно не влаштовує гр. Кушнарьова.

 (29-11-2004 13:03 Майдан-ІНФОРМ
http://maidan.org.ua/static/news/1101726180.html)

 Поділитися