MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Теле-і радіожурналісти Закарпаття відмовляються брехати. Тепер — усі

22.12.2004   

Понеділок був днем «надзвичайного стану» в Закарпатській обласній держтелерадіокомпанії. Висловлювали ставлення до процесів, які відбуваються в державі, та давали оцінку інформаційній політиці провідного закарпатського телерадіоканалу. Жодного разу за період незалежності країни так гостро, принципово питання не ставилося.

Зайвим підтвердженям цього стало і рішення: генеральному директору ОДТРК Петру Петрику висловлено недовіру. Лише 5 осіб із 105 присутніх на зібранні працівників трудового колективу при голосуванні не підтримали цього рішення, всі інші висловилися «за». Важливо додати, що з працівників, безпосередньо причетних до підготовки телепрограм, зокрема, редакторів, режисерів, операторів, дикторів, у зібранні не брали участі всього двоє.

Гендиректор Петро Петрик, який беззмінно керує компанією понад десять років, повів себе нестандартно. Він, зокрема, теж підтримав рішення про недовіру трудового колективу до керівництва — самого себе (telekritika).

(01-12-2004 15:26 Майдан-ІНФОРМ
http://maidan.org.ua/static/news/1101907578.html)

 Поділитися