MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

В Кіровограді вирішили взяти під варту фальсифікаторів виборів

08.04.2005   
ForUm, 18.03.2005
Ленінський суд Кіровограда виніс постанову про взяття під варту заступника міського голови Вадима Волканова і заступника голови тервиборчкому виборчого округу №100 в першому турі виборів Анатолія Прилипка.

Вадим Волканов, відомий в місті своїм напівкримінальним минулим, був одним з організаторів масових фальсифікацій в сумно відомому ВО №100, повідомляє «Rupor».

Анатолій Прилипко був заступником голови ТВК №100 і разом з більшістю членів комісії всупереч Закону про вибори Президента України залишив комісію під час підрахунку голосів в ніч з 31 жовтня проти 1 листопада.

За даними компетентних джерел в прокуратурі, обидва фігуранти постанови суду перебувають в бігах. На захист фальсифікаторів виступив народний депутат Ігор Шаров, який, за словами колишнього начальника УМВС в Кіровоградській області Валерія Ноніка, відповідав за вибори Януковича в регіоні в Адміністрації Президента.

 Поділитися