MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Торік проти міліціонерів порушено п’ять кримінальних справ

07.05.2005   
Анна Данилюк, "Доба"
Позавчора перед чернівецькими журналістами звітувало міліцейське керівництво краю. Керівник структури генерал-майор міліції Михайло Петров не без задоволення відзначив, що Чернівецька область займає друге місце з розкриття злочинності.
Однак журналістам було повідомлено й іншу статистику — протягом минулого року за різноманітні зловживання та порушення з органів внутрішніх справ звільнено 228 чоловік, що становить 9% від усього особового складу. Четверо працівників міліції позбулися роботи за керування транспортом у нетверезому стані. Проти п’ятьох правоохоронців порушено кримінальні справи. Наведені факти, як зазначив генерал міліції, свідчать про те, що політика управління скерована на викорінення фактів порушення дисципліни та скоєння вчинків, які дискредитують мундир працівника міліції.

(“Доба”, м. Чернівці, №3, 20 січня 2005 р.)
 Поділитися