MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Томенко порадив керівникам державних ЗМІ самим подати у відставку

09.05.2005   

Віце-прем’єр-міністр України Микола Томенко повідомив, що незабаром уряд запропонує якісно нову модель інформаційної політики, що унеможливить втручання в діяльність і перешкоду органами влади діяльності засобів масової інформації, повідомляє "Обком" із посиланням на прес-службу Миколи Томенка.

"Це означає, що відбудуться не тільки кадрові зміни в системі органів, що займаються інформаційною політикою, але і передбачені, у першу чергу, структурні зміни цих інституцій", — відзначив Микола Томенко.

Зокрема, за його словами "у такий спосіб планується оптимізувати діяльність Державного комітету телебачення і радіомовлення України, "Укрінформу", "Урядового кур’єра" і інших органів, що працювали в системі державної і місцевої виконавчої влади.

На думку віце-прем’єр-міністра, через сумну історію взаємин цих інституцій із суспільством і журналістами зокрема, яка продовжувалася не тільки під час виборчої кампанії, із суспільно-політичної і моральної точки зору було б правильно всім посадовим особам, починаючи з голови Держкомтелерадіо, президента НТКУ і їм подібним, власноруч написати заяви про звільнення посад, які вони обіймають.

(“Репортер”, м. Ужгород, лютий 2005 р.)

 Поділитися