MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Спільне видання Національного Університету внутрішніх справ, Харківської правозахисної групи та Харківського Інституту соціальних досліджень присвячено дослідженню найгострішої соціальної проблеми – протизаконного насильства в органах внутрішніх справ

31.08.2005   
Вийшло з друку видання «Протизаконне насильство в органах внутрішніх справ: Соціологічний та історико-правовий аналіз», в якому проаналізовано причини соціального і психологічного характеру виникнення протизаконного насильства у системі органів внутрішніх справа розвинених країн світу та України.
Вийшло з друку видання «Протизаконне насильство в органах внутрішніх справ: Соціологічний та історико-правовий аналіз», за заг. ред. чл..-кор. АПрН України, д-ра юрид. наук, проф.О.Н.Ярмиша.

Видання знайомить читача з результатами широкомасштабних соціологічних досліджень, присвячених вивченню проблеми протизаконного насильства в органах внутрішніх справ.

В основу цієї колективної монографії покладено матеріали конкретно-соціологічних досліджень, правознавчих студій науковців університету, аналіз широкого кола статистичних відомостей МВС України, правозахисних організацій щодо випадків протиправних дій міліції.

Авторами проаналізовано причини соціального і психологічного характеру виникнення протизаконного насильства у системі органів внутрішніх справа розвинених країн світу та України. Наведене порівняння дало змогу визначити принципово важливі загальні причини існування феномену протизаконного насильства в роботі систем правоохоронних органів.

Найближчим часом книга в електронному вигляді буде доступна читачам в розділі «Видання».

 Поділитися