MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

22 листопада разом із іншими сімдесятьма активістами БРАТСТВА було затримано кореспондента газети «БРАТСТВО» Степаненка Дениса Ігоровича, 1984 р.н.

30.11.2005   

Спочатку його доставили до Деснянського РВВС, звідти, за словами очевидців, – до Печерського районного суду м. Києва.

Відомо, що перевозили його в одному “автозаку” з іншими незаконно затриманими активістами БРАТСТВА. Більше його не бачили. Подальша доля журналіста – невідома. Правоохоронні органи ретельно приховують і відмовляються давати будь-яку інформацію про місце перебування Дениса Степаненка. За останньою інформацією, його засудили до місяця ув’язнення, як людину без прописки (насправді – прописаний і проживає у м. Одеса).

Інші четверо активістів БРАТСТВА, яких суд ув’язнив на п’ять діб, перебувають у спецрозподільнику на вул. Ремонтна, 7. Але Степаненка серед них немає.

(http://bratstvo.info/, 25.11.2005)

 Поділитися