MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

Звіт за результатами моніторингового візиту до Дніпропетровської спеціалізованої туберкульозної лікарні №89‘Мужчину, которого убил российский снайпер, не могли похоронить два месяца’ Колишнього керівника охорони Януковича підозрюють у пособництві РФПолітв’язню Арсену Абхаїрову запропонували лікувати варикоз у Красноярській туберкульозній лікарніЗвіт за результатами моніторингового візиту до ДУ “Софіївська виправна колонія (№45)” та Софіївської багатопрофільної лікарні №45 філії ДУ “Центр охорони здоров’я ДКВСУ” в Дніпропетровській та Донецькій областяхЖахливий стан пенітенціарної медицини та необхідність її підпорядкування Міністерству охорони здоров’я (прес реліз)Жахливий стан пенітенціарної медицини та необхідність її підпорядкування Міністерству охорони здоров’я (Анонс)Складний діагноз для медицини, або Чи охороняє нас вітчизняна система охорони здоров’я?Міністерство освіти просить прикордонників не карати вступників з ТОТРівень захворюваності на туберкульоз в Україні зменшується, але це не точноМоніторинговий візит до Снігурівської виправної колонії (№ 5) – спеціалізованої туберкульозної лікарніРішення Комітету міністрів Ради Європи щодо доступу до охорони здоров’я та умов тримання у в’язницях в Україні: необхідні невідкладні дії (ПРЕСРЕЛІЗ ХПГ та EPLN)Міністерство з питань виселення з гуртожитківУ побитого за участю охорони харківського парку студента виявили внутрішній перелом та забоїВ Україні – понад 18 тисяч хворих на туберкульозЯк правильно зареєструвати громадське формування з охорони громадського порядкуГоспітальні капканиМіністерство юстиції ігнорує повідомлення правозахисників про порушення умов відбування покарання в Бучанській виправній колонії № 85В Україні потрібні реальні зміни в сфері охорони психічного здоров’яЧому Міністерство фінансів нехтує законами України?

За 10 років смертність від туберкульозу на Україні виросла в півтора рази

12.01.2006   
Міністерство охорони здоров’я України використало не за призначенням більше 74 тисяч доларів США, які були виділені з бюджету для боротьби з туберкульозом - повідомлення Рахункової палата України.

Міністерство охорони здоров’я України використало не за призначенням більше 74 тисяч доларів США, які були виділені з бюджету для боротьби з туберкульозом. Про це повідомляє Рахункова палата України.

За останні три роки міністерство охорони здоров’я розтратило на другорядні потреби сімдесят відсотків коштів, призначених для реалізації Національної програми боротьби з туберкульозом. У порівнянні з 1995 роком смертність від туберкульозу на Україні виросла в півтора рази. За останні 10 років від туберкульозу вмерло більше ста тисяч громадян. Поширився хіміорезистентний туберкульоз, перед яким українські медики неспроможні. Через відсутність грошей вони не можуть закупити необхідні медпрепарати. Чиновники міністерства охорони здоров’я звалюють провину на хворих, що уникають систематичного лікування.

Наш інформ.

 Поділитися