MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Білорусь погрожує депортувати всіх підозрілих іноземців, які приїздять до країни

12.03.2006    джерело: www.5tv.com.ua

Білорусь погрожує депортувати всіх підозрілих іноземців, які приїздять до країни

Білоруська влада погрожує депортувати всіх іноземців, які приїздять до країни під час президентських перегонів і видадуться офіційному Мінську підозрілими. Кожного, кого помітять у намаганні "дестабілізувати обстановку", виженуть - заявив прес-секретар білоруського МЗС Андрєй Попов.

Він запевняє - влада застосовуватиме усіх можливих заходів для запобігання зовнішнім впливам на вибори.
Кореспонденти 5-го каналу повідомляють, що в Мінську за останні 3 дні влада заарештувала двадцятьох п’ятьох членів опозиційного Білоруського народного фронту. Ув’язнення триватиме 15 діб. Таким чином, вони не зможуть вийти на волю до дня волевиявлення. Заступник начальника виборчого штабу БНФ Вінсук Вячорка прогнозує, що арешти триватимуть.

Євросоюз погрожує посилити санкції проти Білорусі

Якщо результати президентських виборів будуть сфальсифікованими, а голосування відбудеться з порушеннями. З такою заявою виступила єврокомісар з зовнішніх зв’язків Беніта Ферреро-Вальднер у Зальцбурзі. Там розпочалася неофіційна зустріч міністрів закордонних справ країн Євросоюзу. Президентські вибори у Білорусі заплановані на дев’ятнадцяте березня.

www.5tv.com.ua

 Поділитися