MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Київ: Акція солідарності з Білоруссю 25 березня 12-00

25.03.2006    джерело: www.maidan.org.ua

В ніч з 23 на 24 березня спецпідрозділи білоруського МВД розгромили наметове містечко на центральній площі Мінська, розбите у знак протесту проти фальсифікації результатів президентських виборів. Було заарештовано кілька сотень людей, серед яких, за попередньою інформацією, три українці.

У відповідь на це брутальне порушення прав людини українські активісти 25 березня о 12 годині проведуть пікетування МЗС з вимогами активізації захисту інтересів затриманих українців.

Також учасники акції зажадають адекватної відповіді на депортацію українських журналістів та активістів - заборони в’їзду до України білоруським посадовцям, причетним до політичних переслідувань, викрадень та вбивств.

У той же день і час пройде новий опозиційний мітинг у Мінську.

http://maidan.org.ua/static/news/1143231641.html

 Поділитися