MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

Кримським політв’язням Наріману Джелялову та Асану Ахтемову гіршає у СІЗО“Це смертний вирок” — хворого кримського журналіста забрали в СІЗО‘Ми хочемо українського правосуддя!’ — довічники не втекли з покинутого без варти Херсонського СІЗОВ очікуванні суду можна загинути: чому не евакуюють Харківський СІЗО?Українських полонених тримають в російських СІЗО та колоніях, але адвокатам до них не дістатися – Радіо СвободаЗахисників «Азовсталі» тримають у переповненому СІЗО – Катерина Прокопенко У СІЗО Сімферополя катують українських полоненихОкупанти вбили в’язня у Херсонському СІЗО, до камер закидали світлошумові гранати Офіс Омбудсмана: У Харківському СІЗО загинув ув’язнений підлітокОфіс Генпрокурора: У СІЗО та колоніях годували неякісним м’ясом та рибоюКрим: ‘суд’ залишив заступника голови Меджлісу Нарімана Джеляла у СІЗОРФ: Захист ув’язнених кримчан поскаржився на нестерпні умови тримання в СІЗО НовочеркаськаУ Кропивницькому СІЗО – спалах COVID-19У Харківському СІЗО вбито засудженогоУ фігуранта сімферопольської справи «Хізб ут-Тахрір у СІЗО стався мікроінсультРФ: Кримчанина з інвалідністю залишили в СІЗОУ Лук’янівському СІЗО ув’язнені сплять на підлозіУ Хмельницькому СІЗО – спалах COVID-19Чи є COVID-19 у пенітенціарних установах та СІЗО?Григорій Сінченко вчинив спробу самогубства у СІЗО «ДНР»

В Харьковском СИЗО подследственные перерезали себе вены

09.05.2006   
Евгений Захаров

Позвонили по телефону, сообщили, что сегодня в Харьковском СИЗО 21 человек перерезали себе вены. Я сразу же позвонил Управление по исполнению наказаний, но в дежурной части Харьковского УИН информацию не подтвердили: "В дежурную часть информация не поступала". В течение двух часов телефон голосил, как оглашенный - звонили журналисты, все спрашивали о том же самом. Всем дежурный отвечал одинаково.

Пришлось звонить официальным лицам. Через некоторое время пришло такое подтверждение: вены перерезали себе 13 человек. Семеро - в знак протеста проттив ужесточения режима в праздничные дни, а еще шестеро - в поддержку этих семи. Проводится служебное расследование.

 Поділитися