MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

Відсутність права і міжнародного контролю — що відбувається в російському полоні з українськими цивільними?Закінчення виконавчого провадження: які є підстави для цього?Єдиний електронний реєстр військовозобовʼязаних і спрощене отримання УБД75 років Конвенції про запобігання геноциду. Чи вона ще працює?Узагальнення нормативних актів щодо державної допомоги жертвам війниСтуденти, які потрапили до російського полону, зможуть отримувати соціальну стипендію з 2024 рокуЗвіт за результатами моніторингового візиту до Менської виправної колонії №91Звіт за результатами моніторингового візиту до Новгород-Сіверської установи виконання покарань №31Боротьба з міжнародним викраденням дітей — законодавча ініціативаТюрма за лайки? Як в Україні карають за виправдовування російської агресіїДмитро Вовк: Чи можна заборонити УПЦ? Близько 28000 українців є зниклими безвісти за особливих обставинМешканці Харківщини отримують 426 млн компенсації за пошкоджене майноПід дулами автоматів‘Членові Гельсінської групи на волі бути не можна було: якщо закінчувався термін — йому робили нову справу’, — Василь Овсієнко‘Бездоганну поведінку судом не встановлено’ — звіт за результатами моніторингового візиту до Надержинщинської виправної колонії №65 Рідні зниклих безвісти не повинні платити за отримання витягу з Єдиного реєстру ‘Рабство у XXI столітті’ — звіт про візит до Темнівської виправної колонії №100‘Навіть наявність доказів не гарантує покарання винних у катуванні’ — Геннадій ТокаревВ Україні запрацювала ще одна гаряча лінія, де рідним зниклих безвісти надають юридичну допомогу

Починає працювати Єдиний реєстр судових рішень

01.06.2006    джерело: mediapravo.org.ua
З 1 червня 2006 року на офіційному веб-порталі судової влади http://reyestr.court.gov.ua/ можна буде ознайомитись з рішеннями усіх судів, крім місцевих загальних. Рішення останніх з’являться у реєстрі не пізніше 1 січня 2007 року.

Порядок ведення Єдиного державного реєстру судових рішень затверджено постановою Кабінету Міністрів України N 740 від 25 травня 2006 р. Відтепер всі копії судових рішень, окрім таких, що визнані державною таємницею, будуть надсилатися до Єдиного державного реєстру звичайною або електронною поштою, відповідальною особою кожного суду України не пізніше, ніж через 15 календарних днів після ухвалення (постановлення) судового рішення.

Строк внесення до Реєстру тексту судового рішення становить три або 15 діб. Утримувачем реєстру є Державна судова адміністрація України. Доступ до судових рішень здійснюється безоплатно.

 Поділитися