MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Журналісти СТБ кажуть, що конфлікт з Партією Регіонів вичерпано і дякують колегам

20.07.2006    джерело: www.imi.org.ua
Телеканал висловлює свою подяку українським журналістам, представникам мас-медіа інших країн та громадським організаціям, які одностайно стали на захист свободи слова – це, безумовно, стало одним з найвиразніших випадків журналістської й суспільної солідарності за останній час.
Телеканал СТБ заявляє, що політичний інцидент довкола подій 12 липня біля Верховної Ради України повністю вичерпано. На зустрічі з лідером Партії регіонів Віктором Януковичем з представниками телеканалу СТБ, яка тривала сьогодні понад дві години, стало відомо, що ця політична сила повністю дистанціювалась від подібних методів «спілкування» з працівниками ЗМІ.
Віктор Янукович особисто вибачився перед журналістами каналу СТБ. Лідер Партії регіонів підкреслив, що на політраді поставлять питання про виключення депутата Олега Калашникова з лав партії й парламентської фракції Партії регіонів. За словами В. Януковича, поведінка О. Калашникова є неприпустимою і несумісною з позицією партії регіонів у ставленні до ЗМІ.
На зустрічі з Віктором Федоровичем, зокрема, були кореспонденти програми «ВІКНА – новини» Маргарита Ситник, Ольга Червакова і голова правління ЗАО «ММЦ-СТБ» Володимир Бородянський.
Телеканал СТБ вважає, що дії О. Калашникова повинні отримати правову оцінку. Телеканал СТБ відстоюватиме інтереси своїх співробітників до вирішення цього інциденту в правовому полі: винуватці нападу на журналістів під час виконання ними службових обов’язків повинні дістати покарання, згідно з законами України.
Телеканал СТБ також висловлює свою подяку українським журналістам, представникам мас-медіа інших країн та громадським організаціям, які одностайно стали на захист свободи слова – це, безумовно, стало одним з найвиразніших випадків журналістської й суспільної солідарності за останній час.

 Поділитися