MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Хто знищив історичний центр Львова?

07.09.2006    джерело: www.unian.net
Львівські депутати сьогодні ухвалили рішення про створення спеціальної депутатської комісії для вивчення обставин і наслідків псевдореставрації історичної частини Львова

Львівські депутати сьогодні на засіданні сесії ухвалили рішення про створення спеціальної депутатської комісії для вивчення обставин і наслідків псевдореставрації історичної частини Львова та використання коштів, виділених на святкування 750-річчя міста.

Як передає кореспондент УНІАН, до складу комісії увійшли керівники всіх фракцій міської ради, а також керівник депутатської комісії архітектури, містобудування та охорони історичного середовища Віктор МОСКАЛЮК.

Комісія має проаналізувати оприлюднену сьогодні у сесійній залі міської ради заяву журналістів Львівщини та прозвітувати перед депутатським корпусом.

Як повідомлялося, сьогодні понад 70 львівських журналістів прийшли на сесію Львівської міської ради, щоб оприлюднити своє звернення з приводу нищення історичного центру міста, здійсненого під час підготовки до святкування 750-річчя Львова. Вони звернулися до депутатів з вимогою негайно припинити подальше руйнування Львова, створити спеціальну депутатську комісію для вивчення обставин і наслідків псевдореставрації та назвати винуватців вандалізму на площі Ринок.

 Поділитися