MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

Тортури, катівні, розстріли: ініціатива T4P презентувала два подання до МКС‘Ласкаво просимо до Російської імперії’: херсонський партизан розповів про тортури в облаштованій окупантами катівні 110 днів у катівні — атовець розповідає про тортури в Куп’янському ізоляторі тимчасового тримання‘Доки я не почав кричати ‘Слава Росії’, вони не переставали знущатися’. В’язні катівні у Куп’янську розповідають про тортури росіянКрим: Азіз Ахтемов розповів про тортуриКрим: Владислав Єсипенко у суді заявив про тортуриРФ: Раїм Айвазов розповів у суді про тортури з боку ФСБКрим: Найбільш жорстокі тортури щодо ув’язнених застосовують співробітники ФСБРФ: Суд перевірить заяву українця Марченка про тортуриЕксперти ООН закликають владу Білорусі припинити тортуриТортури, жорстоке поводження та інші порушення – Генсек ООН опублікував другу доповідь по КримуТортури у Кропивницькому СІЗОУ виправній колонії на Хмельниччині засуджені скаржаться на тортури"Наша сім’я перебуває в страху! Допоможіть зупинити тортури і насильство!"Нещаслива «сімка», або сім років без вироку, але з побоямиЗразкова Олексіївська ВК № 25: тортури, знущання, фабрикація кримінальних справ…На Дніпропетровщині міліціонерів посадили на 5 років за тортуриІноді поводження з ув’язненими можна класифікувати як тортуриЛюди бояться скаржитися на тортури, бо міліціонери безкарніПРЕС-АНОНС: «Тортури замість амністії: що ще чекає ув’язнених Україні?»

Наша міліція нас береже і... знайомить школярів зі своєю роботою!..

29.09.2006   

 Нещодавно у Києво-Святошинському районному відділі головного управління МВС відбувся День відкритих дверей. Своєрідним ознайомчим заходом для учнів 8—9 класів Броварської школи був похід до... міліцейського відділку. Ще не зовсім дорослі, але вже достатньо свідомі школярі мали змогу на власні очі побачити всю структуру роботи «ментів»: від фотолабораторії до в’язничної вбиральні. Охочим зняти відбитки пальців довелося «принести в жертву» чистоту своїх пальців. Але, на жаль, як показало опитування, були й трохи розчаровані, бо дехто не побачив ні камери зі справжніми затриманими, ні камери «тортур». Як зазначила заступник начальника Києво-Святошинського райвідділу міліції Наталя Кукотенко, «ні про які тортури і мови бути не може»... А ті чутки про катування затриманих задля добування необхідної інформації — не що інше, як байки про міліцію.

"Україна молода", №178, 28.09.2006

 

 Поділитися