MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Круглий стіл «Дотримання прав і законних інтересів людей з проблемами психічного здоров’я: міжнародні стандарти та українське законодавство» відбудеться 13 жовтня у Києві

04.10.2006   

Круглий стіл організовує Громадська організація М’АРТ в рамках проекту «Моніторинг українського законодавства стосовно дотримання прав і законних інтересів людей з психічними розладами та проблемами психічного здоров’я», що здійснюється за фінансової підтримки Міжнародного Фонду «Відродження».

Організатори запрошують представників неурядових організацій, органів державної влади, засобів масової інформації та інших зацікавлених осіб взяти участь у круглому столі.

Круглий стіл відбудеться 13 жовтня 2006 року за адресою: м. Київ, вул.Артема, 46 (Міжнародний фонд «Відродження»), кімната 5.

Початок реєстрації о 10.00. Початок круглого столу о 10.30. Закінчення о 14.30.

Під час круглого столу буде представлена попередня версія доповіді про проблемні аспекти відповідності українського законодавства міжнародним стандартам стосовно дотримання прав і законних інтересів людей з проблемами психічного здоров’я. Головною метою круглого столу є підготовка рекомендацій, щодо приведення до відповідності міжнародним стандартам українського законодавства у цій сфері та планування відповідних подальших дій.

Висновки, отримані в результаті обговорення, будуть враховані у остаточній версії доповіді за результатами моніторингу, друкована та електронна версія якої буде надіслана до органів державної влади, оприлюднена через засоби масової інформації та неурядові організації наприкінці жовтня 2006 року.

Організатори відшкодовують вартість проїзду поїздом у купейному або плацкартному вагоні чи автобусом за наявності проїзних документів та за умови, що Ви повідомите організаторів про Вашу участь до 9 жовтня 2006 року.

Про Вашу участь слід обов’язково повідомити організаторів до 9 жовтня 2006 року. Для цього необхідно надіслати електронною поштою, факсом або повідомити по телефону наступну інформацію:

1) Прізвище, ім’я та по батькові;

2) Організація або установа, яку Ви представляєте;

3) Контактна інформація (електронна пошта, телефон, факс);

4) Чи потребуєте Ви відшкодування вартості проїзду (якщо так, то вкажіть суму).

Контактна інформація для повідомлення про участь або для отримання додаткової інформації:

Електронна пошта: [email protected]

Телефон/факс: (04622) 7 41 10

Телефон: (04622) 7 41 10, (050) 383 33 42; (050) 701 56 56

Контактна особа: Влада Бут

Автор : Громадська організація М’АРТ

«Громадський простiр»

2006.10.03

http://civicua.org/news/view.html?q=8665 –

 Поділитися