MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Російський хостинг-провайдер припинив надання послуг громадянам Грузії

11.10.2006    джерело: www.imi.org.ua

Услід за транспортною блокадою Грузії російська влада розвернула кампанію проти представників грузинської діаспори РФ.

Компанія ГарантХост.Ру оголосила про припинення надання послуг хостингу сайтів громадянам Грузії. Як повідомляється на корпоративному блозі сайту, з 3 жовтня 2006 року, крім припинення обслуговування ряду інтернет-сторінок, що належать грузинам, ГарантХост припинив співпрацю з грузинськими фрілансерами і грузинською веб-студією.

У відповідному записі на сторінках блога фірми мовиться, що компанія ГарантХост "вже не раз підтверджувала свою активну соціальну політику і цивільну позицію" і вводить репресивні заходи проти громадян Грузії "у зв’язку з проведенням різкої антиросійської політики". Цей запис викликав широкий резонанс серед відвідувачів блога, де залишили близько 200 коментарів із звинуваченнями в неадекватності співробітників компанії і порушенні конституції Росії.

Представники компанії були вимушені відреагувати на масу відгуків від відвідувачів і опублікували пояснення до свого рішення. Засновники ГарантХоста заявили, що вони не є націоналістами, і уточнили, що відмовили в наданні послуг "лише декільком клієнтам", "ведучим активну антиросійську політику, що тим самим розпалює міжнаціональну ворожнечу". Грузини порушили положення договору про надання послуг і саме тому послуги їм більше надаватися не будуть, уточнюється в записі блога.

Яким чином умови порушили як 16 сайтів, яким припинено надання послуг, так і 2 фрілансера і одна грузинська веб-студія, ні в записі, ні в коментарях не уточнюється. Проте, за словами співробітників ГарантХоста, "громадянами Грузії, що не порушували правила користування послугами хостингу, досі користуються сервісом", повідомляє Lenta.ru.

 Поділитися