MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Запрошуємо вас до участі у конкурсі

12.10.2006   
конкурс для українських журналістів та представників третього сектора – «Сучасна Польща – що ми про неї знаємо?».

Ресурсний Центр «ГУРТ» спільно з Центром Європейської Співпраці в Республіці Польща, під патронатом посла Республіки Польща в Україні Яцека Ключковського оголошує  конкурс для українських журналістів та представників третього сектора – «Сучасна Польща – що ми про неї знаємо?».

Конкурс має на меті: зміцнення позитивного іміджу сучасної Польщі, поширення інформації та стимулювання зацікавлення сучасною Польщею (особливо у Східній Україні), підвищення рівня знань про розбудову демократичної держави та вільної ринкової економіки у Польщі після 1989 року, ріст зацікавленості сучасною Польщею як прикладом вдалої системної та економічної трансформації, а також як важливим та надійним партнером України на міжнародній арені.

 

До участі у конкурсі приймаються роботи журналістів, представників третього сектора та всіх бажаючих (публікація роботи у ЗМІ є обов’язковою умовою участі в конкурсі), написані у довільній формі (інтерв’ю, есе, репортаж, журналістський звіт, тощо). Матеріал має бути написаний в цікавій та доступній формі, стимулювати зацікавлення Польщею та усвідомлення користі від поглиблення знань про Польщу і поляків.

 

Роботи оцінюватимуться за наступними критеріями: відповідність змісту матеріалу вимогам конкурсу, об’єктивність та старанність надісланих робіт, публікація в ЗМІ. Щонайменше 24 найкращі матеріали будуть опубліковані на порталі РЦ «ГУРТ» (вони публікуватимуться в постійному режимі до завершення проекту).

 

Урочисте представлення переможців конкурсу відбудеться в Києві, на конференції «Суспільна Інформація» наприкінці жовтня – напочатку листопада 2006 року. Переможці конкурсу візьмуть участь у навчальному візиті до Польщі, який буде проведено у листопаді 2006 року. В рамках навчального візиту учасники зустрінуться з представниками публічної адміністрації, неурядових організацій, місцевих та регіональних ЗМІ.

 

Для участі у конкурсі необхідно надіслати листа с поміткою «Сучасна Польща – що ми про неї знаємо?» з текстом матеріалу, копією публікації та заповненою анкетою на адреси, вказані у контактах.

 

Кінцевий термін прийому робіт – 20 жовтня 2006 року. 24 жовтня 2006 року буде оголошено 8 переможців.

 

Анкета міститься у доданому файлі

 

Будь ласка, перешліть цю інформацію своїм колегам, тим кому вона може

бути цікавою та корисною.

 

КОНТАКТИ

Ресурсний центр «ГУРТ»

а/с 126, 01025 Київ

Тел.: +38 (044) 296 1052

Ел. пошта: [email protected]

Інтернет-сайт: www.gurt.org.ua

 

З повагою,

 

Лідія Замарєва

Менеджер з інформації

Ресурсний центр «Гурт»

 

 Поділитися