MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

ПРАВО НА ПРАВДУ: Не передбачено

16.10.2006    джерело: www.maidan.org.ua

Генпрокуратура продовжує відмовляти у наданні інформації. З відповіді (лист №12/1/2-78 від 05.10.06) на запит майданівця:
”Генеральною прокуратурою України розглянуті Ваші звернення щодо надання статистичної інформації про кількість співробітників правоохоронних органів, притягнутих до відповідальності за перешкоджання реалізації права на мирні зібрання, та звернення жінок з приводу жорстокого погодження з ними.
Повідомляємо, що звітністю, яка формується органами прокуратури України, не передбачено відображення зазначених показників.
За таких підстав надати запитувану Вами інформацію не представляється можливим.”
Від Майдан-Інформу: ми не заперечуємо, що "звітності" можливо і не передбачено. Але ж передбачено надання інформації на запити громадян. Так, можливо ,інформацію було треба зібрати?

 Поділитися