MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

13 ворогів Інтернету

07.11.2006    джерело: www.unian.net
До списку "ворогів Інтернету", поширеного сьогодні міжнародною неурядовою організацією "Репортери без кордонів", увійшли Білорусь, Бірма (М’янма), В’єтнам, Єгипет, Іран, Китай, КНДР, Куба, Саудівська Аравія, Сирія, Туніс, Туркменістан і Узбекистан

До списку "ворогів Інтернету", поширеного сьогодні міжнародною неурядовою організацією "Репортери без кордонів", увійшли 13 держав.

Як повідомляє РІА «Новости», в алфавітному порядку в цьому списку представлені Білорусь, Бірма (М’янма), В’єтнам, Єгипет, Іран, Китай, КНДР, Куба, Саудівська Аравія, Сирія, Туніс, Туркменістан і Узбекистан.

Майже всі вони фігурували в переліку і торік, за винятком Єгипту, де, за даними "Репортерів без кордонів", відзначено випадки цензури в Інтернеті, а також проведено арешти трьох так званих "кібердисидентів".

Натомість, у зв’язку з поліпшенням обстановки, з переліку вилучено Лівію, Мальдівські острови і Непал.

Публікація списку приурочена до проведення "Репортерами без кордонів" акції за вільний обмін ідеями і проти цензури у "всесвітній павутині".

 Поділитися