MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

Практика застосування статті 391 Кримінального кодексу України доводить, що ця стаття має бути скасованаПрактика застосування статті 111 Кримінального кодексу УкраїниПрактика застосування статті 110 Кримінального кодексу України (виправлено)Практика застосування статті 109 Кримінального кодексу УкраїниМоральний кодекс руйнівника комунізмуРобоча група при Президентові представила проект нового Кримінального кодексуКритичний аналіз ст.255 Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за злочини, вчинені «злочинною спільнотою» (станом на 22.07.2020)Стаття 391 Кримінального кодексу України та практика її застосування (оновлене)Дивовижний світ покарань за Кримінальним кодексом УкраїниЗвернення ХПГ та УГСПЛ до парламенту про скасування статті 391 Кримінального кодексу УкраїниПраво на кар’єру, легальний фриланс, сієсту та довші відпустки. Чого очікувати українцям від нового Трудового кодексу?Статья 391 Уголовного кодекса Украины и практика ее использованияСтаття 391 Кримінального кодексу України та практика її застосуванняФізичних осіб можуть визнавати банкрутами: що має знати про новий Кодекс з процедур банкрутства кожен українецьНова ініціатива щодо вдосконалення захисту речових прав учасників кримінального провадженняВулична акція-інсталяція «Стоп стаття 391 Кримінального кодексу – радянщина в українських тюрмах» (ПРЕС-АНОНС)Що не подобається Президенту в змінах до Кримінально-виконавчого кодексу України?Готуй сани влітку, а воза взимку! Або інструкція для тих, хто планує перереєструвати неприбуткову організаціюСравнение Уголовного-процессуального кодекса (УПК) самопровозглашенной ЛНР, РФ и Украины.Кримінальний кодекс України треба декому-нізувати – правозахисники

На Волині прийнято власний Кодекс журналістської честі

16.11.2006   
Зважаючи на розрізненість представників мас-медіа, відмежованість від проблем своїх колег, а нерідко й недоброзичливе ставлення одне до одного, комітет Волинської незалежної медіа-профспілки розробив свій власний Кодекс журналістської честі

На своєму засіданні 15 листопада Волинська незалежна медіа-профспілка прийняла власний Кодекс журналістської честі. Про це «Волинську правду» повідомила голова організації Богдана Стельмах.
Зважаючи на ситуацію, яка вже стала у волинській журналістиці тенденційною, а саме – розрізненість представників мас-медіа, відмежованість від проблем своїх колег, а нерідко й недоброзичливе ставлення одне до одного (особливо яскраво цей факт підтвердило кілька форумів на одному з відомих сайтів), комітет Волинської незалежної медіа-профспілки розробив і запропонував для обговорення іншим членам осередку Кодекс журналістської честі.
За словами голови ВНМП Богдани Стельмах, пропонований документ не є чимось новим у медійному просторі, оскільки існує чимало кодексів журналістської етики, прийнятих і Національною спілкою журналістів, і Комісією з журналістської етики, і Товариством професійних журналістів, й іншими організаціями. Однак цей документ створений на основі реалій волинської журналістики і регулюватиме професійну поведінку та стосунки між членами профспілки.
Як зазначив голова Комітету ВНМП Олександр Пирожик, необхідність створення Кодексу журналістської честі зумовлена відсутністю на Волині журналістської солідарності, «тому хоча б члени медіа-профспілки повинні бути солідарні й не компрометувати себе і колег перед іншими журналістами».
Перелік етичних стандартів зі змінами та доповненнями був схвалений переважною більшістю голосів. Віднині кожен журналіст, котрий бажає стати членом медіа-профспілки, буде ознайомлений із Кодексом журналістської честі.
Волинська Правда

 Поділитися