MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Брігинец: конфлікт із Черновецьким загрожує Вечірньому Києву закриттям

29.11.2006    джерело: www.telekritika.kiev.ua
Секретар комісії Київрада з питань культури й інформаційній політиці, депутат Київрада Олександр Брігинец висловив сумнів у можливості Київської ради нинішнього складу захистити газету "Вечірній Київ" у конфлікті із КМДА. 
-На жаль, ніякі документи, у тому числі й "Основи редакційної політики", не підписані, - нагадав Брігинец. - Після спроб обговорити питання на нашій комісії й у профільному комітеті Верховної Ради ситуація тільки погіршилася. Київська адміністрація припинила фінансування газети, аванс співробітникам не виплачений, керівництво видавництва, де друкується газета, загрожує (лист N 390 від 24 листопада 2006 року) через борги припинити друкувати видання. .Поки профільне керівництво КМДА пише листа з поясненням, чому передбачені бюджетом гроші не виділяються, видавництво обіцяє припинити випуск газети. У зв’язку із цим Брігинец призвав бізнесменів і простих киян підтримати газету "Вечірній Київ" у конфлікті із КМДА.
Як повідомляє прес-служба депутата, завтра в "Українському будинку" Комітет Верховної Ради з питань свободи слова й інформації проведе слухання щодо реформування державної й комунальної преси. Імовірно, питання "Вечірнього Києва" також буде стояти на порядку денному.

 Поділитися