MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

В Белоруссии проводится массовая голодовка в поддержку Александра КозулинаСтан здоров’я білоруського опозиціонера Олександра Казуліна погіршивсяДружина Олександра Козуліна Ірина закликала ООН допомогти звільнити чоловіка та інших незаконно ув’язнених політичних діячівЕкс-кандидат в президенти Білорусі Александр Казулін оголосив безстрокове голодування на знак протестуЄвросоюз і ОБСЄ скритикували вирок Олександру КазулінуАляксандр Казулін засуджений до 5-ти з половиною років ув’язненняУ Мінську затримали учасників несанкціонованого мітингуЕкс-кандидат на посаду білоруського президента – на воліАлександр Козулин объявил сухую голодовкуДекларация Общественной комиссии «Свободу Козулину!»В Минске осужден соратник по партии Александра КозулинаСьогодні в Мінську винесено вирок екс-кандидату на цьогорічних президентських виборах Александру Казуліну.Кампания «За свободу политзаключенных в Беларуси!»

ЄС закликає негайно звільнити засудженого екс-кандидата в президенти Білорусі Александра Казуліна

10.12.2006    джерело: www.radiosvoboda.org
Казулін із 20 жовтня тримає голодовку, вимагаючи розглянути в Раді Безпеки ООН питання про порушення прав людини в Білорусі і перебуває в критичному стані, заявляють його родичі.

Про це йдеться у поширеній у суботу в Мінську заяві посольства Німеччини, виконуючого функції представництва ЄС у Білорусі.

Александр Казулін із 20 жовтня тримає голодовку, вимагаючи розглянути в Раді Безпеки ООН питання про порушення прав людини в Білорусі. Казулін перебуває в критичному стані, заявляють його родичі.

У п’ятницю спеціальний експерт ООН з питань прав людини в Білорусі висловив «глибоке занепокоєння» погіршенням стану здоров’я опозиційного політика. У заяві, представник ООН Адріан Северін закликає білоруську владу гарантувати Александру Казуліну відповідну лікарську опіку, доступ до рідних, адвокатів та незалежних спостерігачів.

У п’ятницю близько 500 людей оголосили голодовку на знак солідарності з політиком.

У липні Александра Казуліна засудили до п’яти з половиною років ув’язнення за звинуваченням у хуліганстві та організації безпорядків

 Поділитися