MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

У Харківській області проведуть перевірку обґрунтованості нових комунальних тарифів

14.12.2006   
Юрій Чумак
У Харківській області пройде перевірка обґрунтованості нових тарифів на житлово-комунальні послуги.

Як повідомили в прес-службі Харківської облдержадміністрації, за розпорядженням глави облдержадміністрації Арсена Авакова з цією метою в області створена спеціальна робоча група. Перевірка, яка повинна завершитися до кінця року, буде проводитися у всіх населених пунктах, де комунальні послуги надаються централізовано.

Таке доручення облдержадміністрації дали Кабінет Міністрів і Міністерство економіки України, повідомили в прес-службі. Робочу групу очолив заступник голови облдержадміністрації Ярослав Ющенко. До її складу також увійшли представники Держінспекції з контролю над цінами, Антимонопольного комітету, КРУ, керівники відповідних управлінь облдержадміністрації.

 

 Поділитися