MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

Калашнікова, що побив журналістів, пропонують просто засудитиСлідча комісія вирішила засудити поведінку КалашниковаЖурналісти вимагають, щоб Янукович вибачився за КалашніковаКоли Калашніков напав на працівників СТБ, міліція нічого не порушувалаПартія регіонів «майже дозріла» для виключення КалашниковаКиївська незалежна Медіа-профспілка вимагає результатів розслідування у справі КалашниковаМедіа-профспілка вимагає від Генпрокуратури покарати винних у побитті знімальної групи СТБСправу Калашнікова до Європейського судуЖурналістів просять відправити Калашнікова у пожиттєвий ігнорНа Калашнікова нарешті завели кримінальну справуПрокуратура вирішила, що Калашников журналістів не бивВідкритий лист щодо закриття справи КалашніковаНацкомісія з утвердження свободи слова рекомендує Генпрокуратурі поінформувати громадськість про розслідування справи КалашниковаМистецька реконструкція: Калашніков має сісти!Адвокат Казарновский примеряет лавры депутата КалашниковаМедіа-профспілка ініціює публічне обговорення атак на журналістівОлег Калашников, незважаючи на виключення із фракції Партії регіонів, наразі зберігає депутатський мандат.Медіа-профспілка пропонує СТБ не вдовольнятися вибаченням, а взяти у Калашникова грошіЖурналісти СТБ кажуть, що конфлікт з Партією Регіонів вичерпано і дякують колегамСправу Калашникова передали до прокуратури

Калашников наполягає на своїй невинності

19.12.2006    джерело: www.proua.com
За його словами, «Коли свобода слова є інструментом проведення геноциду особи, я виступав і виступаю проти цього». Після виступу депутата, журналісти, які знаходились в ложі преси, почали скандувати: «Ганьба!».

Народний депутат від фракції Партії регіонів Олег Калашников заперечує свою причетність до перешкоджання діяльності журналістів телекомпанії СТБ біля Верховної Ради 12 липня. Про це він заявив з трибуни парламенту, передають «Українські новини».

«Я цілком солідарний з Президентом, прем’єр-міністром і головою Верховної Ради, які засуджують ці ганебні дії, але ситуація в іншому - я ці дії не здійснював», - заявив Калашников.

На його думку, свобода слова не є самостійним елементом демократичного суспільства, а повинна забезпечувати дотримання громадянських прав. «Коли свобода слова є інструментом проведення геноциду особи, я виступав і виступаю проти цього», - заявив Калашников.

Калашников назвав звинувачення на його адресу неперевіреною, недостовірною і наклепницькою інформацією. За словами Калашникова, він бажає, щоб кожен громадянин країни не міг бути звинуваченим безпідставно.

Калашников заявив, що взяв на себе відповідальність за інцидент і готовий її брати і ще раз, і ще раз, якщо це послужить консолідації України.

Після виступу депутата, журналісти, які знаходились в ложі преси, почали скандувати: «Ганьба!».

Після чого їм зробив зауваження заступник голови парламенту Адам Мартинюк, закликавши їх пригадати, що вони знаходяться не на мітингу.

Як повідомлялося, Рада засудила дії Калашникова з перешкоджання професійній діяльності журналістів телекомпанії «СТБ».

 Поділитися