MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Мер не пустив журналіста на засідання міськради

26.12.2006    джерело: www.imi.org.ua
Своє рішення Міський голова Ладижина аргументував тим, що дана газета має упереджену позицію відносно нього і висвітлює події в міськраді неадекватно

Міський голова Ладижина (Вінницька обл.) Валерій Коломийцев не пустив на засідання міськради журналіста «Ладижинської газети» Едуарда Костяка.
На прохання мера пояснити свої дії він своє рішення аргументував тим, що дана газета має упереджену позицію відносно нього і висвітлює події в міськраді неадекватно, повідомила ІМІ Головний редактор «Ладижинської газети» Людмила Головашич.
Нагадаємо, що раніше Ладижинський міський голова Валерій Коломєйцев подав судовий позов на редактора «Ладижинської газети» Людмилу Головашич за приниження його честі й гідності.

 Поділитися