MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

До уваги журналістів!

06.02.2007    джерело: www.uapp.org
Стан та розповсюдження корупції в Україні стають загрозою національній безпеці. Засоби масової інформації, яким суспільство довірило забезпечення прозорості у суспільстві, не можуть байдуже ставитися до цієї проблеми і повинні відігравати активну та успішну роль у здійсненні демократичних перетворень.

Проект «Сприяння активній участі громадян у протидії корупції в Україні» потребує Вашої участі!

Проект «Сприяння активній участі громадян у протидії корупції в Україні» надає українським ЗМІ можливість долучитись до висвітлення проблем корупції, її сучасного стану в Україні, поширенню успішного досвіду подолання корупції. Взявши активну участь у Проекті, ви зможете протидіяти корупції в Україні, вдосконалити навички проведення журналістських розслідувань і захисту інтересів, здійснюватимете моніторинг діяльності влади. Проект пропонуватиме грантові та тренінгові програми для представників медіа компаній і незалежних журналістів. 

Першим кроком до співпраці з Проектом є заповнення анкети для оцінки потреб журналістів, що заходиться у доданому файлі. Ми просимо Вас уважно та сумлінно  заповнити анкету та до 10 лютого надіслати нам у зручний для вас спосіб.

Заповнені анкети можуть бути передані особисто, надіслані поштою або факсом в офіс РАСЕ. Також анкету можна заповнювати і надсилати в електронному вигляді:

e-mail: [email protected]

факс: (044) 288-57-37

або поштою: Київ, 01015, вул. Московська, 46/2, кв. 176.

Анкета >>>

Текст листа >>>

 Поділитися