MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

На Полтавщині затримані порізали собі руки

21.02.2007    джерело: www.glavred.info
В ізоляторі міського відділу міліції Комсомольска Полтавської області 13 затриманих порізали собі руки.

У слідчому ізоляторі міського відділу міліції у Комсомольську Полтавської області 13 затриманих порізали собі руки. Як передає УНІАН, сьогодні до станції швидкої допомоги надійшов виклик з міського відділу міліції. Лікарі з’ясували, що різані рани передпліччя у 13 затриманих, які знаходяться в СІЗО, а в одного з них такі порізи навіть були на обох руках. Дві бригади швидкої надали їм невідкладну медичну допомогу, а пізніше до міськвідділу міліції, також по виклику, прибув завідувач відділенням травматології міської лікарні Григорій Шаденко.

Він повідомив, що всім хворим надана медична допомога в міській лікарні. Лікарі констатували, що різані рани передпліччя різної глибини загрози життю не представляють.

За неофіційним даними, поранення були нанесені тюбиком від зубної пасти в знак протесту проти незадовільних умов утримування й заборони передавати в СИЗО передачі.

21.02.07

Коментар «ПЛ»:

Як нам відомо, у м. Комсомольськ Полтавської області немає СІЗО. Скоріше за все, автор вищенаведеного матеріалу припустився помилки, і мова йде про події в ізоляторі тимчасового тримання (ІТТ) м. Комсомольська.

 

 Поділитися