MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

На Полтавщині затримані порізали собі руки13 в’язнів Комсомольського ізолятору різали собі вени не марноЗупинити потяг війни. Дайджест російських протестівГенерали брешуть. Дайджест російських протестівПоліграф за проукраїнську позицію: Лікар із Херсона‘Путінська війна — це смерть та злидні’. Дайджест російських протестівЛютий триває рік — дайджест російських протестів Від репостів до палаючих військкоматів – дайджест російських протестівЄдиний генерал у громадянському русіХто і як почав війну на Луганщині. Розповідь офіцера СБУ3. ДІЯЛЬНІСТЬ УПОВНОВАЖЕНОГО ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ З ПРАВ ЛЮДИНИУкраїнська молодь показала міліції жовту картку!Права людини в Україні - 2007. 13. Право громадян на вільні вибори та участь у референдумах100-річчя з дня народження генерала Петра Григоренка«Права людини у Харківській області – 2005», частина 1ГРОМАДСЬКА ОЦІНКА ДЕРЖАВНОЇ ПОЛІТИКИ У СФЕРІ ПРАВ ЛЮДИНИПрава людини та основні свободи в Україні: старі й нові виклики (Тези доповіді на Президентських слуханнях 28.11.05)Права людини та основні свободи в Україні: старі й нові виклики (повний текст доповіді)Якщо дівчину нікуди діти – виходить, в СІЗО їй доведеться сидітиВтручання правоохоронних органів в хід виборів Президента України — 2004

Незадовільне харчування стало причиною того, що на Полтавщині порізали собі вени 13-ро затриманих ?

22.02.2007    джерело: www.5tv.com.ua
Принаймні так вважають працівники ізолятора, у якому трапився інцидент. Обурило підслідних і те, що в СІЗО заборонили щоденні передачі.

Незадовільне харчування - саме це стало причиною того, що на Полтавщині порізали собі вени 13-ро затриманих тамтешнього СІЗО. Принаймні так вважають працівники ізолятора, у якому трапився інцидент.

Обурило підслідних і те, що в СІЗО заборонили щоденні передачі. Натомість у міській міліції переконують - харчування у комсомольському ізоляторі навіть ліпше, аніж в інших таких установах. І перераховують обіднє меню: борщ, гречана каша та битки із яловичини.
Анатолій Дейнега, заступник начальника міського відділу міліції: "Я не думаю, що десь затриманим дається більше ніж у нас. Зазвичай, 5,50 витрачається, у нас – 7,70 і ми зараз укладаємо угоду, якщо у нас перебуває менша кількість затриманих, то ми можемо на них витрачати залишки тих сум і говорити із завідуючою столової, щоб щось їм добавити. Я не думаю, що той роботяга, що іде в забой або кудись в яму – він погано їсть"
Нагадаємо, у середу 13 затриманих у слідчому ізоляторі Комсомольська порізали собі вени. Шістьом хворим надали медичну допомогу. Лікарі констатували, що різані рани передпліччя різної глибини життю затриманих не загрожують. За неофіційною інформацією, поранення були завдані тюбиком від зубної пасти.

 Поділитися