MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

Мешканки Білорусі пікетують посольство у КиєвіБілоруські жінки їдуть протестувати в КиївВ Украине, Латвии, Литве, Эстонии пикетировали белорусские посольстваУ Білорусі опозиція має намір акціями протесту відзначити річницю переобрання Лукашенка на третій президентський термінБілоруський «флешмоб».Демонстрантів у Мінську розігнали водометамиУ Києві бігали на лижах по асфальту за кубок ЛукашенкаУ Мінську ув’язнили українку - за рекламування опозиції‘7 днів, щоб залишити країну’: білоруському подружжю добровольців вдалося подати документи до ДМС після розголосу Нобелівську премію миру отримали український “Центр громадянських свобод”, білоруський правозахисник та російський “Меморіал”Російських та білоруських чиновників не бажають бачити на річниці визволення концтаборів Бухенвальд і Міттельбау-ДораБілоруська карта ПутінаБілорусь – друга в Європі за кількістю в’язнів на 100 тисяч населенняБілорусь: Радіо Свобода визнана «екстремістським формуванням»Білорусь: Колесникову та Знака засудили до 11 та 10 років колоніїБілорусь: Колесниковій та Знаку загрожує 12 років позбавлення воліБілорусь: Верховний суд ліквідував Білоруську асоціацію журналістівБілорусь: ПЦ «Весна» безоплатно допоможе жертвам тортур у рамках універсальної юрисдикціїБілорусь: Слідчий комітет не знайшов порушень у діях силовиківБілорусь: Незалежний телеканал «Белсат» визнано екстремістським

Білоруська весна настає у Києві

12.03.2007    джерело: www.civicua.org
14 - 25 березня у Києві пройде фестиваль "Білоруська весна", присвячений річниці "білоруського майдану". Організований учасниками різних громадських організацій, фестиваль має на меті привернути увагу української громадськості до проблем Білорусі.
Графік основних заходів "Білоруської весни":
14 березня фестиваль відкриється українською прем’єрою документального фільму "Площа", який розповідає про мінські події річної давнини, - розігнаний "білоруський майдан". Після показу відбудеться зустріч із режисером "Площі" Юрієм Хащеватським.
(14 березня, о 19-00, вул. Фролівська 9-11, офіс ГК Пора, кінозала)
16 березня активісти проведуть традиційну акцію солідарності із тими, хто бореться за свободу і права людини в Білорусі.
(16 березня, 19-00, вул. Коцюбинського 3, Посольство Республіки Білорусь)
19 березня пройде круглий стіл за участі представників українських громадських організацій, де вони визначаться із спільною стратегією у білоруському напрямку та дадуть оцінку державній політиці України у стосунках із Білоруссю.
(19 березня, 11-00, вул. Ярославів Вал 9, конференцзала)
25 березня відбудуться змагання із лижного бігу по асфальту на кубок Аляксандра Лукашенки, відомого прихильника і популяризатора цього мужнього виду спорту.
(25 березня, місце і час уточнюються)
Події у Києві відбуватимуться паралельно подіям у Білорусі. Там 16 березня так само пройде акція солідарності, 19 - збереться Конгрес демократичних сил, 25 - буде проведена вулична акція на День Волі, білоруське національне свято.
Також у рамках "Білоруської весни" на київських стінах з’являться наліпки з гаслом "Stop Luka", відбудеться веб-конференція із паном Хащеватським, а правозахисники звернуться до Президента Ющенка із закликом підняти питання прав людини у Білорусі на зустрічі із Аляксандом Лукашенкою.

Читайте http://belarus.org.ua,

дзвоніть на 8-067 4055002,
або пишіть на [email protected]

 Поділитися