MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

В Украине, Латвии, Литве, Эстонии пикетировали белорусские посольстваБілоруська весна настає у КиєвіМешканки Білорусі пікетують посольство у КиєвіБілоруські жінки їдуть протестувати в КиївБілоруський «флешмоб».Демонстрантів у Мінську розігнали водометамиУ Києві бігали на лижах по асфальту за кубок ЛукашенкаУ Мінську ув’язнили українку - за рекламування опозиціїВони б’ють по тих, хто рятує життя. Підсумки тижняОрдер для Путіна: що кажуть експерти та чи врятує Президента РФ міжнародний імунітет?Пам’яті Миколи КозирєваНа Лукашенка подали заяву в ГаагуБілорусь – друга в Європі за кількістю в’язнів на 100 тисяч населенняБілорусь: Радіо Свобода визнана «екстремістським формуванням»Марія Колесникова стала лауреаткою Премії МагнітськогоБілорусь: Колесникову та Знака засудили до 11 та 10 років колоніїБілорусь: Колесниковій та Знаку загрожує 12 років позбавлення воліБілорусь: Верховний суд ліквідував Білоруську асоціацію журналістівБілорусь: ПЦ «Весна» безоплатно допоможе жертвам тортур у рамках універсальної юрисдикціїБілорусь: Слідчий комітет не знайшов порушень у діях силовиків

У Білорусі опозиція має намір акціями протесту відзначити річницю переобрання Лукашенка на третій президентський термін

19.03.2007    джерело: www.radiosvoboda.org

Влада міста Гродно відмовила демократичним рухам у проведенні мітингу сьогодні. Проте, опозиція планує вийти на вулиці, заявив лідер Об’єднаної громадянської партії Анатолій Лебедько.

Конституція Білорусі обмежувала перебування будь-кого на посаді президента двома термінами. У 2004 році в країні провели референдум, за результатами якого обмеження скасували.

Минулорічні вибори викликали хвилю масових протестів. Тоді упродовж 4-х днів заарештували понад 600 прибічників опозиції.

 

Див. також :

http://khpg.org/1144228339

http://khpg.org/1143900606

http://khpg.org/1142606053

 Поділитися