MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Оператори мобільного зв’язку та МОМ запроваджують безкоштовний номер 527 з протидії торгівлі людьми в Україні

21.04.2007    джерело: www.iom.org.ua
Вперше в Україні провідні оператори мобільного зв’язку об’єднають свої зусилля з МОМ з метою подолання явища торгівлі людьми в Україні та підвищення громадської поінформованості щодо захисту прав українців під час роботи за кордоном

25 квітня 2007р. Представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ), що входить до системи агенцій ООН в Україні, та провідні оператори мобільного зв’язку в Україні - “Астеліт” (торгівельна марка life:)), “Київстар Дж.Ес.Ем” та UMC підпишуть Меморандум про Взаєморозуміння з метою встановлення ефективної співпраці задля попередження торгівлі людьми в Україні.
Підписання відбудеться об 11:00 в Українському домі, вул. Хрещатик 2, у залі “Кобзарська світлиця”, на 3му поверсі.
У підписанні братимуть участь пан Джефрі Лабовіц, голова Представництва МОМ в Україні, пані Рукен Текеш, радник координатора ООН в Україні, пані Оксана Рудюк, начальник департаменту зв’язків із громадськістю, ТОВ “Астеліт”(торгівельна марка life:), пані Жанна Ревнова, керівник департаменту з корпоративних зв’язків, ЗАТ “Київстар Дж.Ес.Ем” та пані Вікторія Рубан, керівник відділу зі зв’язків з громадськістю, UMC.
Вперше в Україні провідні оператори мобільного зв’язку об’єднають свої зусилля з МОМ з метою подолання явища торгівлі людьми в Україні та підвищення громадської поінформованості щодо захисту прав українців під час роботи за кордоном. В якості першого кроку, сторони ініціюють створення безкоштовного короткого мобільного номеру 527, який функціонуватиме на некомерційній основі та надаватиме абонентам достовірну інформацію про реалії та можливі загрози, яким мігранти можуть піддаватися за межами України.
Акредитацію представників засобів масової інформації проводить інформаційний відділ Представництва МОМ в Україні за тел.: 380 44 568 50 15; 8 067 243 45 85 або по електронній пошті: [email protected] до 19:00 24 квітня 2007 р.

 Поділитися