MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Сенат США вирішив виводити війська з Іраку

27.04.2007    джерело: www.obozrevatel.com
Сенат США схвалив законопроект, що містить рекомендацію вивести всі американські війська з Іраку до 31 березня 2008 року.

Сенат США схвалив законопроект про виділення 124 млрд. доларів на ведення бойових дій в Іраку і Афганістані, що містить рекомендацію вивести всі американські війська з Іраку до 31 березня 2008 року.

Президент США Джордж Буш обіцяв накласти вето на документ, якщо він встановлюватиме терміни виведення військ.

Представники Демократичної партії, яка контролює Конгрес США з січня цього року, заявляють, що встановлення термінів виведення військ примусить іракських політиків активніше добиватися політичної згоди.

Проте Республіканська партія вважає, що встановлення будь-яких термінів виведення військ зв’яже руки американським військовим в Іраку і дасть надію бойовикам.

 

ФОТО: Юрій Чумак

 

 Поділитися