MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

Профспілки вважають: Уряд пропонує карати за вагітністьНі намаганням Уряду Януковича скасувати пільги для працюючих вагітних жінокПапієв дав задній хід, бо жінки хвилюютьсяЕкологічна катастрофа у Харкові, вбивство полонених, ціна відбудови — підсумки тижня Харків у вогні, викрадені діти, ‘вибори’ на окупованих територіях — підсумки тижняТимчасово непридатних до служби військових зможуть звільнити в запасЄвропарламент вимагає звільнити двох українських підлітків з Бердянська, яких Росія звинувачує у диверсіїУ ПАРЄ закликали Росію звільнити українського правозахисника Максима БуткевичаХто може звільнитися з військової служби та як це зробити‘Нас у сховищі було понад п’ять тисяч’ — свідчення про перші тижні війни у Маріуполі «Там убило п’ятьох людей, зокрема вагітну жінку»«Наш день незалежності стане днем ​​незалежності від імперських амбіцій» – дайджест російських протестівПравозахисні та медійні організації закликають звільнити політв’язня Владислава Єсипенка – спільна заяваFront Line Defenders: Негайно звільнити Сервера Мустафаєва!Білорусь: Третій день протестівАмериканець попросив суд звільнити його від пожиттєвого ув’язнення через короткочасну ‘смерть’Крим: Нові затримання (ДОПОВНЕНО)«Репортери без кордонів» закликають негайно звільнити Станіслава АсєєваУкраїнські та російські журналісти закликають звільнити Станіслава АсєєваПісля звернення Центру стратегічних прав засудженого, якого не звільняли протягом двох місяців, вдалось звільнити за 7 днів

Як Папієв пропонує боротися з дискримінацією жінок

11.05.2007    джерело: www.unian.net

Міністр праці та соціального захисту Михайло Папієв пропонує передбачити у Трудовому кодексі норму, згідно з якою роботодавець матиме право звільнити з роботи вагітну жінку за порушення трудового законодавства. Про це Папієв заявив на прес-конференції у четвер, передає proUA .

„Роботодавець повинен мати право звільнити вагітну жінку, якщо вона порушила трудове законодавство”, — сказав він.

За словами міністра, таким чином можна зняти проблему дискримінації жінок при працевлаштуванні. На сьогодні роботодавці часто відмовляються брати на роботу жінку, бо у разі, якщо вона завагітніє, вони, згідно з трудовим законодавством, не мають права її звільнити.

Папієв нагадав, що Трудовий кодекс готується до другого читання у Верховній Раді. Міністр очікує, що наприкінці літа його вдасться прийняти у другому читанні. „І, сподіваюсь, в цілому”, — додав він.

 Поділитися