MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

Партія регіонів «майже дозріла» для виключення КалашниковаКалашников наполягає на своїй невинностіКалашнікова, що побив журналістів, пропонують просто засудитиСлідча комісія вирішила засудити поведінку КалашниковаЖурналісти вимагають, щоб Янукович вибачився за КалашніковаКоли Калашніков напав на працівників СТБ, міліція нічого не порушувалаМедіа-профспілка вимагає від Генпрокуратури покарати винних у побитті знімальної групи СТБСправу Калашнікова до Європейського судуЖурналістів просять відправити Калашнікова у пожиттєвий ігнорНа Калашнікова нарешті завели кримінальну справуПрокуратура вирішила, що Калашников журналістів не бивВідкритий лист щодо закриття справи КалашніковаНацкомісія з утвердження свободи слова рекомендує Генпрокуратурі поінформувати громадськість про розслідування справи КалашниковаМистецька реконструкція: Калашніков має сісти!‘Пиню на ешафот’: дайджест російських протестівВолонтери: червона зона не вводиться у Харківській області через вибориПривітання з Днем КонституціїВолонтера з Полтави визволено з полону1. Право на життяСуд переніс справу за позовом журналіста СТБ Сергія Андрушка до прокуратури

Київська незалежна Медіа-профспілка вимагає результатів розслідування у справі Калашникова

27.06.2007    джерело: www.imi.org.ua
За словами керівника профспілки, журналісти не забули факт побиття знімальної групи СТБ, в якому брав участь депутат від Партії регіонів Олег Калашников. Вони обурені відсутністю належної дієвої реакції на це самої партії і вимагають адекватних дій журналістського співтовариства.

Київська незалежна Медіа-профспілка має намір пікетувати з’їзд Партії регіонів з вимогою виключити з партії і не допустити попадання в нові виборчі списки ПР депутата, що побив рік тому знімальну групу СТБ, що знімала акцію регіоналів біля парламенту. Питання про безкарність цього депутата також розглядатиметься на з’їзді профспілки 28 червня. .За інформацією керівника профспілки Михайлини Скорик, її поїздки по країні показують, що журналісти не забули факт побиття знімальної групи СТБ, в якому брав участь і депутат від Партії регіонів. Вони обурені відсутністю належної дієвої реакції на це самої партії і вимагають адекватних дій журналістського співтовариства.

На з’їзді 28 червня розглядатимуться різні варіанти дій профспілки у зв’язку з безкарністю депутата, від інформаційної блокади ПР до пікетування її з’їзду.

12 липня виконається рік з дня, коли біля Верховної Ради України була побита знімальна група телеканалу СТБ, що знімала акцію на підтримку ПР. В побитті журналістів брав участь народний депутат від Партії регіонів. Після цього, керівники ПР неодноразово заявляли про намір покарати депутата, виключивши його з фракції і з партії, проте до цих пір не виконали своєї обіцянки.

Цензор

 Поділитися