MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Міжнародний марафон інвалідів на колясках рушає через Полтаву

07.07.2007    джерело: www.regionnews.poltava.ua
«Марафон «Співдружність» - це прояв мужності й сили волі, перемога людського духу над будь-якими негодами, і гаряче бажання людей з обмеженими фізичними можливостями бачити СВІТ БЕЗ КОРДОНІВ і без бар’єрів
Найближчими днями через територію України пролягає маршрут Міжнародного марафону "Співдружність" інвалідів на колясках. Стартував він у Пушкінському районі Московської області 28 червня і завершиться 15 липня - в Могильові.
Маршрут марафону: Пушкино, Вязьма, Смоленськ, Брянськ, Суми, Полтава, Кишинів, Одеса й Могильов. 40 учасників з інвалідністю, що мають особисті досягнення в спорті, творчості, інших сферах життя з Росії, України, Білорусі, Молдови, пройдуть цим маршрутом.
У кожному будинку-інтернаті марафонці проведуть для його жителів спортивні змагання, невеликий концерт із участю жителів інтернату, виставку літератури й періодики на інвалідну тематику, бесіду з мешканцями інтернату про їхнє життя та про те, як це життя самим зробити різноманітніше, цікавіше, корисніше (програма буде варіюватися залежно від місцевих умов).
Метою й завданнями марафону є розбудити в людях, що живуть у замкнутих умовах будинків-інтернатів, повагу до себе як до особистості, прагнення активно жити, займатися творчістю й спортом, організовувати громадське життя в інтернатах, збагатити власний мир цікавими подіями, позитивними емоціями.
Залучити місцеві громадські, молодіжні організації до систематичного надання допомоги людям, що живуть в інтернатах. Стимулювати реалізацію державних програм, спрямованих на соціальну реабілітацію й інтеграцію інвалідів.
«Марафон «Співдружність» - це прояв мужності й сили волі, перемога людського духу над будь-якими негодами, і гаряче бажання людей з обмеженими фізичними можливостями бачити СВІТ БЕЗ КОРДОНІВ і без бар’єрів

 Поділитися