MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Акція „Графіті свободи”

13.07.2007   
Громадянська ініціатива „Солідарність” під час чергової акції солідарності з Білорусю проведе під стінами Посольства Білорусі акцію „ГРАФІТІ СВОБОДИ” в солідарність з білоруською молоддю

Свободу не спинити! – переконані українські громадські активісти, які вболівають за демократичний розвиток українського сусіда Білорусі. Саме тому Громадянська ініціатива „Солідарність” під час чергової акції солідарності з Білорусю проведе під стінами Посольства Білорусі акцію „ГРАФІТІ СВОБОДИ” в солідарність з білоруською молоддю.
Свобода не знає кордонів чи національності. Її вияви вкладаються в свободу слова, свободу пересування і … перш за все, свободу самовираження.
Під час акції українські активісти розмалюють імпровізовану стіну з картону, імпровізуючи на тему „Що таке свобода?”. Учасники, переважно аматори, на практиці доведуть, що їх, початківців графіті, можна віднести до художників не з меншим успіхом як і Президента РБ Олександра Лукашенка до демократичних лідерів Європи.
Акція буде проведена 16 липня 2007 року о 19.00 біля Посольства Республіки Білорусь (м. Київ, вул. М. Коцюбинського, 3).
www.bklub.org.ua
www.belarus.org.ua
Контакти організаторів:
Віталій 8 063 700 22 66
Аляксей 8 063 566 96 09

Автор : Громадянська ініціатива „Солідарність”

 Поділитися